My pieces, my entirety

Du vet inte vad du har innan du förlorar det

Dag 304

Publicerad 2010-10-31 14:52:05 i Allmänt,

Igårkväll gick Sarah och jag och köpte varsin pumpa som vi skar ut. Jag tänkte göra en klassisk pumpa, men eftersom Sarah alltid gör så spejsade pumpor (Hon har bland annat gjort SuperMario-svampen och ET) bestämde jag mig för att göra en jag med. Pappa ska få den att ha i Strömstugan, det blir fint.
Dag 303

Publicerad 2010-10-30 10:40:14 i Allmänt,

Det är dåligt att ställa sig in på saker. Förutsätta att det kommer gå som man vill och planerat. För det gör ändå inte det sen ändå.

Dag 279

Publicerad 2010-10-06 18:17:51 i Allmänt,

Idag har det blåst exakt hela dagen. Och jag har haft huvudvärk. Så i morse låg jag kvar i sängen jättelänge. Flera timmar för att vara exakt. Frida sa att hon skulle blivit rastlös, men sängen är faktiskt det enda stället jag inte blir rastlös på. Jag skulle kunna ligga där en hel dag, med mina kuddar och gosedjur.

Dag 278

Publicerad 2010-10-05 21:42:52 i Allmänt,

Idag flyttade jag HuvaN till Uppsala. Eller ja, hennes grejer då. Och hon var ju med förstås. Så när vi skulle tanka, så tankade jag en tredjedel etanol som vanligt, och resten 95. Så när HuvaN betalade blev det 130 kronor. Det verkade oerhört lite för cirkus 20 liter totalt. Efter en stunds funderande tittade vi på kvittot, och såg att kassakillen hade glömt att slå in bensinen, utan bara slagit in etanolen. Jävla sär. Jag hade till och med sagt till honom att jag tankade lite av varje. Men men, som vi säger i vår familj: Bra för mig, men dåligt för dig!

På vägen upp lyssnade vi på en cd som jag tror heter Absolut Unforbetable, och det var i precis rätt stämning. Senare på Ikea gick vi runt och trallade på förljade låt, och var allmänt sär.

Men det var en fin dag.

Dag 274

Publicerad 2010-10-01 17:41:03 i Allmänt,

Senaste dagarna har hösten varit fin. Solen har strålat från den klarblå himlen och lövens granna färger har lyst upp vardagen. Min annars lite jobbiga vardag har den här veckan tett sig helt okej. Ibland till och med mer än okej.

I tisdags var jag vikarie på en förskola, och då var vi ute hela dagen. Även om det var kallt var det helt okej. Ungarna var supergulliga, och jag fick kommentarer som: "Vad gott du luktar", "Vilka fina fingrar du har" och sådana saker som 6-åringar kan säga.

På onsdagen fick jag inget jobb, så jag krattade hela grusgången och gräsmattan. När jag nu tittar på den jublar hela kroppen för det är så fint. Idag och igår har jag varit syslöjdslärare, och det var faktiskt roligt. Den bästa kommentaren idag var: "När Birgitta är här så är det verkligen kaos, då är det ingen som jobbar! Idag var det helt okej! Kan inte du komma nästa vecka också?" Det var faktiskt många som frågade om ja skulle vara där nästa vecka också.

Nu är det i alla fall oktober. Igår var det sista dagen för den svenska 50-öringen. Om en måndag och en dag fyller jag 19 år. Nitton. Yhdeksäntoista. I morgon fyller mormor 70 år.

Jag drömde om Max förra natten förresten. Han hade jättemycket smutstvätt, så han var tvungen att åka hem för att tvätta. Jag var med honom när han kom hem, men den stora högen kläder i famnen. Hans syster skrek som en galning, för hon blev så glad att se honom.Trädet, förra helgen på Strömstugan.

Om

Min profilbild

My

Här skriver jag om allt och inget. Ibland mycket, ibland lite. Ibland inget alls.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela