My pieces, my entirety

Du vet inte vad du har innan du förlorar det

30 oktober

Publicerad 2012-10-30 08:51:48 i Allmänt,

 
 
Take everything you know and write it on your skin
And you can carry on and forget everything
Take everything you own and put it in your car
You can drive away, drive away so far,
And drive into a lake and take off all your clothes,
Set your clothes on fire, now you are alone
But you've got all you know written on your skin,
So you can carry on and forget everything

23 oktober

Publicerad 2012-10-23 23:01:26 i Allmänt,

Det händer att jag bara vill skriva skriva skriva. Och ofta vet jag inte vad jag ska skriva. Men jag vet att jag vill ha pennan i handen, eller fingrarna på tangentbordet. Och bara skriva det som kommer. Ibland är det ingenting, ibland är det hur mycket som helst. Om vad som helst. Oftast leder ju den ena tanken till det andra, och är jag i rätt läge kan det fortsätta i evinnerlighet.

21 oktober

Publicerad 2012-10-21 22:18:11 i Allmänt,

En äldre man jag träffade berättade om sitt liv och sa att han har nog bara gjort saker i sitt liv som han tycker är roligt. Han har inte gjort något som är tråkigt. Och då tänkte jag direkt, jag ska bara göra saker i mitt liv som jag tycker är roligt. Varför skulle inte det vara möjligt?

Och då kommer vi ju automatiskt till det här med pengar igen. Igen, och igen, och igen. Jag tänker på pengar hela tiden. Kanske inte just pengar i sig, men pengarna är orsaken till att tankarna bara går runt runt runt i huvudet på mig. Och det stör mig något enormt. Varför kan jag inte bara leva mitt liv, rakt upp och ner som det är, istället för att oroa mig för vad jag inte kan göra eller för vad jag skulle kunnat göra om bara ditten och datten hade hänt. Om jag bara haft den där summan. Jag blir så trött. På mig själv. Och på världen.

Om

Min profilbild

My

Här skriver jag om allt och inget. Ibland mycket, ibland lite. Ibland inget alls.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela