My pieces, my entirety

Du vet inte vad du har innan du förlorar det

11 september

Publicerad 2011-09-11 15:33:29 i Allmänt,

10-årsdagen. Jag sitter och tittar på SVT på den direktsända minnesstuden från Manhattan och Ground Cero. Det var hittils varit en tyst minut, exakt på klockslaget då det första planet störtade in i det ena tornet. Snart kommer en andra minut, då det andra planet störtade in i torn nummer två. Grindarna till minnesmonumentet har öppnats och människorna väller in för att hitta inskriptionen av det namn som tillhörde den saknade personen. Många har med sig papper och penna som de gör kopior av inskriptionerna med. Under tiden läser anhöriga upp namnen av de döda. 2983 namn totalt. Och mina tårar bara rinner och rinner.

5 september

Publicerad 2011-09-05 22:19:34 i Allmänt,

Det känns konstigt att inte blogga. Nu har jag ju gjort det varje dag i fem månader. Det känns nästan lite tomt. Både mormor och mamma vill att jag ska börja igen. Och då skulle jag ju skriva enbart för dem, och Eeva och Sven också förstås. Det kan ju vara en bra grej. Det känns faktiskt lite tomt utan bloggandet. För min egen skull, att jag får skriva av mig och dela med mig i alla fall till någon annan än dem jag pratar dagligen med. Kanske visa en bild.

Jag undrar vad den bloggen skulle heta. Eller om jag bara ska fortsätta på den här? Det vet jag inte. Men om jag ska börja igen måste jag börja snart. Annars kommer det inte gå.

Om

Min profilbild

My

Här skriver jag om allt och inget. Ibland mycket, ibland lite. Ibland inget alls.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela