My pieces, my entirety

Du vet inte vad du har innan du förlorar det

Färgat håret

Publicerad 2007-11-29 10:30:49 i Allmänt,

Färgade håret igår. Najs. (: Eller Emma gjorde det rättare sagt. Det blev fint. Väldigt mörkt, mörkare än vad jag trodde att det skulle bli (nästan svart) fast ja e nöjd. känner deock inte igen mig i spegeln. :P

Datorkunskap igen. Det suger verkligen. Vi ska lämna in en rapport i word och en i powerpoint. Helt onödigt. Varför liksom?? Jaja.. Det slutar väl med att jag sitter på kvällen om en vecka och inte har gjort någonting. Haha.

Vi fick våra projektgrupper igår också. Jag hamnade med Fabian och Amanada. Rätt bra grupp. (: Men vi fick Nord Irland konflikten, vilket jag inte har en aning om vad den handlar om. Nu vet jag i och för sig lite mer än innan. Men långt ifrån vad som egentligen hände. Fan vad jag kommer hata Nord Irland efter projektet. Haha. Jag kommer jobba med det i två hela veckor! Känns ju skönt att det inte är några andra lektioner, men i alla fall. Alla tvåor jag snackat med om projektet säger att vi kommer dö, men lärarna säger att dom gillar att skrämma oss och att projektveckorna är jättetrevliga. Frågan är ju vem man ska leita mest på? Jag tror jag litar mer på tvåorna, även om de överdriver. För lärarna utför inte projektet själva, utan driver det bara och då kan det ju verka lugnt från deras sida.

Jävlar. Måste göra min powerpointgrej. Vete fan vad den ska handla om. KAnske jag tar den som jag hade till egna företaget i nian? .... Fast den måste vara minst tio sidor.. /:

As the street light...

Publicerad 2007-11-20 17:12:53 i Allmänt,

JulleBulles låt (vad den nu heter) är så jävla bra. Sitter här och försöker skriva på min Country Report, så sitter hon och PeterPan i korridoren och övar på den. Bajs. Då kan jag ju inte koncentrera mig!
WAAH! Jag blir verkligen galen. Den är så bra.

Ganska otroligt egentligen att man kan blir så tagen av en låt, av en melodi eller bara en rytm. Det är väl bl.a. det som skiljer oss människor från djuren. Musiken. Rytmen. Djupet.

Upside down

Publicerad 2007-11-20 15:37:59 i Allmänt,

and when i see you
I really see you upside down
but my brain knows better
it picks you up and turns you around
turns you around, turns you around

---------

Världens vackraste kille går på min skola. Helt sjuk vad vacker han är. Blå ögon, blont hår och brun hud. Han blir säkert lätt brun i solen. Och så händerna. Stora, med ytliga ådror. Han är ganska lång, och muskulös. Men inte för mycket, utan alldeles lagom. Så jävla vacker är han.

Låter som värsta förälskelsen nu. :P Men nejnej. Inte alls. Han är bara så jävla vacker. Så vacker så man nästan hör "änglasång" när man tittar på honom. Om ni fattar? Haha. Nej. Nu låter jag helt dum i huvudet.

Wokiwoki

Publicerad 2007-11-19 09:33:40 i Allmänt,

Har den där jävla StepMania låten på hjärnan. xD Folk måste verkligen tro jag är dum i huvudet eller något när jag sitter och rör huvudet i takt till musiken (som ingen annan hör eftersom den är i mitt huvud). Haha. :P

Jag har prov i datakunskap snart. Åt helvet med hela skiten. Varför är det bara esteterna som måste ha datakunskap? "Såhär sparar man ett worddokument" eller "Såhär använder man autosumma i excel". Helt onödigt. Visst, det kanske är bra att kuna, men då kan man väl lära sig det när man väl behöver det? Okej om bild eleverna hade fått lära sig photoshop eller något, något som är roligt och relaterat till det estetiska ämnet. Men hu man använder word, det kan ju alla. Om man nu vill ha datakunskap (vilket ingen jag pratat med vill) så får man välja till det tycker jag. Tänk vad roligt man kunde haft för de 50 poäng som den kursen går på! Jag kunde valt typ klädesign eller något! ... Jag borde nästan skriva ett mejl till vår biträdande rektor och klaga lite. Ja. Det ska jag nog göra.

StepMania!

Publicerad 2007-11-18 18:07:28 i Allmänt,

Fredag till lördag: Jag sov hos Ruffsi och vi spelade StepMania i ungefär 10 timmar till klockan sju på morgonen. StepMania är fan bästa spelet ever! SWEET, WOKIWOKI och CAT PARTY! ^^


"I wanna be wokiwoki
my wokiwoki
oh wokiwoki, please
I wanna kiss wokiwoki
the wokiwo
Come on and be a woki just for me!"

Lördag till söndag: Jobbade från klockan 17:30 till ungefär 04:00 på söndagsmorgonen nere i Duvnärskola på någon Duvnäsfest. Fick 210 spänn i dricks (har inte fått lön än)!

Nu blir det käk å sen dans.
Den kommande veckan har jag tre prov, en deadline, en novell som ska läsas och en inlämning. Hittils. Det är ju trevligt.

kallt, mörkt och äckligt..

Publicerad 2007-11-15 20:26:32 i Allmänt,

Vintern suger. Walle ska precis göra mannagrynsgröt. Och mamma skär frukt till en fruktsallad.
Jag åt välling i morse. Mums. Gjorde du det också Camilla?

Millpill, om du läser d här. Drick nu för fan vatten. Eller välling eller något som har vatten i sig. Jag blir verkligen inte glad om du hamnar på den där jävla infektionsavdelningen. Fy fan för det. Lider verkligen me dej, att du inte kan gå på kent. Du ville ju verkligen se dom.

Skln håller på att ta kål på mig. Jag orkar inte. Jag sover för lite, hittar inte fakta till den där Country Reporten, har tre prov, en deadline och en inlämning nästa vecka, orkar inte göra läxor överhuvudtaget för att tiden i skolan tar all energi. Tänk vad skönt det skulle vara att åka tillbaka till Mexico. Mazunte.

Dessutom går det segt i Mille. Jättesegt. Har liksom inga idéer längre. Vet inte vad som har hänt. Men jag har i alla fall bestämt mig för att måla över bilden som jag målade i sexan, med en ängel, på den där duken. Hoppas den blir lika fin som den är i mitt huvud.

Allt känns så himla hopplöst. Med skolan och betygen och så. Alla betyg som man får kommer ju räknas. Men tänk om man inte orkar bry sig om betygen nu? Om jag är skoltrött nu, vad är jag då i trean? Död? Nja, bara lite bakom flötet kanske... Som vanligt då alltså.

Nu blir det fruktsallad. Sen ska jag titta på mumin. På finska.

wooooooooooooooooooooow... jesus.

Publicerad 2007-11-07 18:06:32 i Allmänt,

Idag var det som vanligt samling, höjdpunkten på dagen. ^^

Ni vet Erik som blev kidnappad från en skola (min skola :P) i början av det här årets Idolsäsong? Han gick ju ut förra året. Idag var han alltså med sitt band på samlingen och spelade. :D Oj, fy fan så bra dom var! Var fan helt lyrisk! Så jävla bra!! (Ett plus i kanten är ju att han, Erik alltså, är så jävla snygg. :P) Efteråt gick jag i alla fall fram till dem och sa helt enkelt: "Fy fan va bra ni var!". "Nej tycker du det?" svarade Erik och ni kan ju tänka er vad jag svarade. :P I alla fall så frågade jag den andra gitarristen vad demon kostar, vilket var 39 kr. Men jag kom ju på att jag inte hade pengar mer än på kortet. Aj aj. Men då sa han (minns inte vad han hette) "Men du, vet du. Jag bjuder på den här. Men sprid inte det bara." Och så gav han mig en cd. Gissa hur glad jag blev! Fy fan! Alltså... WAAH :D:D Sen snackade jag lite mer med Erik. Han var en trevlig prick. (:

This made my day.. my week! Totally! :D <3

------

Jag målade btw en zebra (<3) igår. OCh vet ni? Den blev assnygg! :D Är så jävla nöjd! Nu har jag blivit nöjd med två saker på två dagar. Vilket betyder att jag har överträffat mig själv! ^^ Får lägga in den tillsammans med fågeln nångon dag när skrivaren/scannern är ikopplad. :P

6 november, 18:52

Publicerad 2007-11-06 18:58:40 i Allmänt,

Jag kom precis hem från pianot. Hua, säger jag bara. Jag orkar inte med den där tanten till lärare. Har ju en ny för den andra är pappaledig. Och han var verkligen en häxa. Men hon jag har nu får mig att sakna honom. Fy fan. Jag orkar inte.

Jag har fått en ny skissbok idag också. Den heter Mille. Likadan som Pelle, fast svart. Egentligen skulle jag få en rosa, med spiral. Men då kan man ju inte göra bilder över hela uppslag eftersom spiralen hamnar i mitten. Och så hittade jag Mille, vilken var den sista boken utan spiral på hela skolan. Känns underbart. Det enda jag hittils har ritat i honom är en fågel, min fågel, på förstasidan.

Skolan sätter nu igång igen. Vi har redan fått en hel uppsättning med läxor och arbeten och börcker att läsa. Det känns mindre underbart. Men jaja. Tur att jag har Mille. Och Pelle då såklart. (:

Pokemón

Publicerad 2007-11-05 13:52:31 i Allmänt,

Jaha,nu har vi datakunskap. Inte kul. Och tangentbordet på datan suger balle.

Jag sitter i alla fall med Ruffsi som sitter och ritar pokemón! :D:D:D:D:D:D


....


Hejdå. :P

Sista dagen

Publicerad 2007-11-04 15:01:41 i Allmänt,

I morgon börjar skolan igen. Känns hemskt. Visst, jag gillar min skola, och alla människor. Men det är allt arbete, och alla saker man hela tiden måste göra. Och grejen är ju nu den att det kommer att vara mörkt både när jag åker till skolan och när jag kommer hem. Det är ännu hemskare. Hur i helvete ska jag orka?

Men det händer en bra sak i morgon också. Dansen börjar igen. Underbart. <3 Nu dansar vi till Lifehouse, låten You and me. Det är nog den bästa dansen jag någonsin dansat. Själva känslan tänker jag inte ens försöka beskriva.

Tack en en gång för i fredags. <3

Tack! <3

Publicerad 2007-11-03 10:33:26 i Allmänt,

Nu var man 16. Jahaja. Hurra, hurra. Känns inget speciellt.

Morgonen inleddes med att Walle och mamma kom med presenter och frukost på sängen till mig. Och sång. Trevligt, trevligt. (: Jag tänker inte räkna upp allt jag fick, men en av sakerna var Foo Fighters nya skiva. :D Den e bajsbra! ^^ Och sedan fick jag en sån där liten "bok" som barnen alltid får på planet, men plastklistermärken som man kan flytta runt. Temat var Nalle Puh. Underbart.

Sedan kom mormor och Pelle med mer presenter. Den bästa var nästan hatten jag fick av Pelle, som var en tårta med ljus och texten "Happy Birthday". Haha. Många goda skratt.

Plötsligt var vi påväg mot IKEA där vi tillbringade några timmar. Jag inhandlade en hylla, någon klädhängare och två ramar. Ramarna var till frankrikeEmmas vackra bild som jag fick i somras och min affish på bubblans alla delar. Dom Blev otroligt snygga båda två i sina ramar. Mest Emmas bild, den fick sådant djup.

Väl hemma ringde jag runt lite till tjejerna och så, för vi skulle ju ut på middag och bio. Men det skulle vi egentligen inte, vilket jag inte visste då. Men i alla fall. Jag tog samma buss som Bea och Emma. Sarah och Camilla skulle hoppa på samma buss men hann inte så vi fick gå av och vänta på dom istället. Och så när vi stog där kom dom på att dom glömt biljetterna till bion (trodde jag). Så det var bara att gå tillbaka till Philip och hämta dom. Sarah ringde till honom och sa att vi skulle komma och avslutade som vanligt samtalet med "puss, älskar dej". Sedan när hon lagt på kom Maxi på tal och Sarah ville gå och titta på deras övervåning som de gjort om. Fine, tänkte jag, eftersom jag inte heller sett den. så vi stegade alltså in hos en förvånad Maxi och jag klampade raka vägen upp till övervåningen, där det var mörkt. Men plötsligt rörde sig något, och jag såg en siluett av en människa. Det första jag tänkte var att Maxi hade någon kompis där som inte ville bli sedd och gömde sig. Men plötsligt tändes lamporna och i princip hela klassen hoppade fram. Jag blev nästan lite rädd. :P

Jag fattade inte riktigt först att det var sant. Att alla samlats för MIG. Lilla mig liksom. Jag fattade ju snabbt att det inte skulle bli någon bio utan att detta var planerna för kvällen. Men vad gjorde det? Det här var ju ännu bättre! :D

JAg fick t.o.m. presenter. En tröja med teletubbies på av Sarah och Camilla. fast ansiktena var bytta till mitt, och då Sarahs och Camillas. Och så en gubbe som jag starkt kände igen, men inte kunde sätta namn på. Men det var ju kungen! :D Av Max och Carl fick jag en radiostyrd Mariokart, fast inga batterier vilket var synd. :P Jag har ännu inte fått den att fungera för man måste ha ett sådant där fyrkantigt batteri. Men det inhandlas snart. Ingen fara Max. :D Sedan fick jag ett Junior Bowling Set av Pyry, vilket vi genast provkörde. Jag ägde. :D och dessutom fick jag en present från Emma (och Bea (: ): En tröja med texten "I <3 ME". Haha, underbart! :D

Vi bakade pizza, spelade Wii och gick till ICA Maxi och köpte glass under kvällen. (:

Jag kan fortfarande inte riktigt fatta alltihopa. Att allt var för mig. Att jag t.o.m. fick presenter. Att jag får spendera en hel kväll med dom människor som betyder mest för mig. Det är helt underbart. Otroligt. Men det roligaste var nog att Sarah fick säga "älskar dig" till Maxi. xD Hahah! Det var ju honom hon ringde till och sa "vi kommer och hämtar biljetterna nu... okej.. puss, älskar dej!". Näe, alltså, det här är för mycket för min lilla hjärna. :P Och de var tydligen planerat i typ två veckor. Två veckor!

Sedan på natten började snön falla, som snart gjorde marken vit. Jag och Camilla tog en promenad i snön. (: Hela vädret var nästan magiskt. Jag hatar ordet magiskt, men det var verkligen det. (:

Och nu vill jag bara tacka allihopa, för allting. Speciellt tjejerna då kanske. Men det var helt otroligt. Lätt bästa födelsedagen jag haft. Det slår t.o.m. pulkaåkningen förra året då jag fyllde 15. Och att det kom snö också i år också! Näe. Men hela grejen är helt unbeliveble. Vad du det är på svenska. Men sånt här händer liksom inte mig. Det gör inte det.

Tack mina apor. Jag älskar er. <3 Ni är verkligen bäst.

Om

Min profilbild

My

Här skriver jag om allt och inget. Ibland mycket, ibland lite. Ibland inget alls.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela