My pieces, my entirety

Du vet inte vad du har innan du förlorar det

Tack! <3

Publicerad 2007-11-03 10:33:26 i Allmänt,

Nu var man 16. Jahaja. Hurra, hurra. Känns inget speciellt.

Morgonen inleddes med att Walle och mamma kom med presenter och frukost på sängen till mig. Och sång. Trevligt, trevligt. (: Jag tänker inte räkna upp allt jag fick, men en av sakerna var Foo Fighters nya skiva. :D Den e bajsbra! ^^ Och sedan fick jag en sån där liten "bok" som barnen alltid får på planet, men plastklistermärken som man kan flytta runt. Temat var Nalle Puh. Underbart.

Sedan kom mormor och Pelle med mer presenter. Den bästa var nästan hatten jag fick av Pelle, som var en tårta med ljus och texten "Happy Birthday". Haha. Många goda skratt.

Plötsligt var vi påväg mot IKEA där vi tillbringade några timmar. Jag inhandlade en hylla, någon klädhängare och två ramar. Ramarna var till frankrikeEmmas vackra bild som jag fick i somras och min affish på bubblans alla delar. Dom Blev otroligt snygga båda två i sina ramar. Mest Emmas bild, den fick sådant djup.

Väl hemma ringde jag runt lite till tjejerna och så, för vi skulle ju ut på middag och bio. Men det skulle vi egentligen inte, vilket jag inte visste då. Men i alla fall. Jag tog samma buss som Bea och Emma. Sarah och Camilla skulle hoppa på samma buss men hann inte så vi fick gå av och vänta på dom istället. Och så när vi stog där kom dom på att dom glömt biljetterna till bion (trodde jag). Så det var bara att gå tillbaka till Philip och hämta dom. Sarah ringde till honom och sa att vi skulle komma och avslutade som vanligt samtalet med "puss, älskar dej". Sedan när hon lagt på kom Maxi på tal och Sarah ville gå och titta på deras övervåning som de gjort om. Fine, tänkte jag, eftersom jag inte heller sett den. så vi stegade alltså in hos en förvånad Maxi och jag klampade raka vägen upp till övervåningen, där det var mörkt. Men plötsligt rörde sig något, och jag såg en siluett av en människa. Det första jag tänkte var att Maxi hade någon kompis där som inte ville bli sedd och gömde sig. Men plötsligt tändes lamporna och i princip hela klassen hoppade fram. Jag blev nästan lite rädd. :P

Jag fattade inte riktigt först att det var sant. Att alla samlats för MIG. Lilla mig liksom. Jag fattade ju snabbt att det inte skulle bli någon bio utan att detta var planerna för kvällen. Men vad gjorde det? Det här var ju ännu bättre! :D

JAg fick t.o.m. presenter. En tröja med teletubbies på av Sarah och Camilla. fast ansiktena var bytta till mitt, och då Sarahs och Camillas. Och så en gubbe som jag starkt kände igen, men inte kunde sätta namn på. Men det var ju kungen! :D Av Max och Carl fick jag en radiostyrd Mariokart, fast inga batterier vilket var synd. :P Jag har ännu inte fått den att fungera för man måste ha ett sådant där fyrkantigt batteri. Men det inhandlas snart. Ingen fara Max. :D Sedan fick jag ett Junior Bowling Set av Pyry, vilket vi genast provkörde. Jag ägde. :D och dessutom fick jag en present från Emma (och Bea (: ): En tröja med texten "I <3 ME". Haha, underbart! :D

Vi bakade pizza, spelade Wii och gick till ICA Maxi och köpte glass under kvällen. (:

Jag kan fortfarande inte riktigt fatta alltihopa. Att allt var för mig. Att jag t.o.m. fick presenter. Att jag får spendera en hel kväll med dom människor som betyder mest för mig. Det är helt underbart. Otroligt. Men det roligaste var nog att Sarah fick säga "älskar dig" till Maxi. xD Hahah! Det var ju honom hon ringde till och sa "vi kommer och hämtar biljetterna nu... okej.. puss, älskar dej!". Näe, alltså, det här är för mycket för min lilla hjärna. :P Och de var tydligen planerat i typ två veckor. Två veckor!

Sedan på natten började snön falla, som snart gjorde marken vit. Jag och Camilla tog en promenad i snön. (: Hela vädret var nästan magiskt. Jag hatar ordet magiskt, men det var verkligen det. (:

Och nu vill jag bara tacka allihopa, för allting. Speciellt tjejerna då kanske. Men det var helt otroligt. Lätt bästa födelsedagen jag haft. Det slår t.o.m. pulkaåkningen förra året då jag fyllde 15. Och att det kom snö också i år också! Näe. Men hela grejen är helt unbeliveble. Vad du det är på svenska. Men sånt här händer liksom inte mig. Det gör inte det.

Tack mina apor. Jag älskar er. <3 Ni är verkligen bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

My

Här skriver jag om allt och inget. Ibland mycket, ibland lite. Ibland inget alls.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela