My pieces, my entirety

Du vet inte vad du har innan du förlorar det

Rutten fisk

Publicerad 2009-02-28 17:57:59 i Allmänt,

På schemat för dagen:
Pirates of the Carribean-maraton med tillhörande mat och utklädning!

Vi har nu tittat på den första filmen och har lite mellanfika med bland annat rutten fisk och maskätet bröd. Fisken är en liten burk med sardinfisk, Filet de la Lucilla eller något i den stilen, som Esa tydligen haft hemma i tio år, haha. Och den har hållit sig! Den smakar verkligen inte som någonting annat. Riktigt gott faktiskt.

När Esa kom hade han tagit med sig en vedsäck att ha som "kjol" och en bandana runt huvudet. Dessutom hade han köpt en altfjälj påvägen hit, som han gck runt och spelade på. Jag sprang genast och satte på mig en bandana jag med och hämtade min egen flöjt. Så stog vi där och spelade på måfå, och ibland lät det faktiskt riktigt bra!

För att ge er lite bakgrundsfakta till denna tillställning kan jag berätta att vi haft en mängd andra maratons tillsammans med Esa. Bland annat Sagan om Ringen, och Star Wars. Det senaste vi hade var någon gång i början av sommaren, då vi tittade på Kill Bill och lagade egen sushi! Esa hade då försökt fixa dit en äkta samuraj, men personen i fråga hade tyvärr blivit sjuk. Annars hade jag nu behärskat en del av samurajsvärdets färdigheter!

Till middag blir det vildsvinsrevbensspäll, tillagat på äkta piratvis! Jag ber att få återkomma lite senare med mer information, eftersom jag måste gå och äta lite av de maskätna, mögliga skorporna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

My

Här skriver jag om allt och inget. Ibland mycket, ibland lite. Ibland inget alls.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela