My pieces, my entirety

Du vet inte vad du har innan du förlorar det

Hejdå 2008

Publicerad 2008-12-31 17:59:54 i Allmänt,

Ja. Så var det slut. Och jag är ensam i huset. Innan familjen gick ut genom dörren sa vi:
-  Vi ses nästa år!
Vad hemskt det låter.

Idag var hela familjen nere på Bastusjön och åkte skridskor. Det var helt underbar glansis. Dessutom ordentlig kärnis, så man kunde åka ända in i vassen utan att isen en sprack. Eftersom vi har lite brst på riktiga skridskor, fick jag ta långfärdsskridskorna som går att sätta på långfärdsskidspjäxorna (oj vad mycket långa jobbiga ord det blev). Tillslut tröttnade familjen och gick hem, men jag skrinnade 8-9 varv till. Jag har ju inte tränat något under hela lovet, så det var bra gjort tycker jag. Efter ett tag kom mamma ner med varm saft i en termoskopp till mig och vi satte oss för att njuta av tillvaron. Därefter gick vi och hälsade på Ann och Håkan (min gudmor Annas föräldrar) som har strandtomt vid sjön. Det var riktigt trevligt faktiskt. :)

Dålig bild, jag vet. Men jag skyller på mamma (:


För tillfället sitter jag och väntar på att tiden ska gå, så jag kan åka iväg till Elsa. Det ska bli hur trevligt som helst! Först lite matlagning och middag. Sedan kommer det lite mer folk och så är det bara att vänta in det nya året. Jag har tre raketer och ett par smällare, som en välkomsthälsning till 2009. I förrgår skjöt vi upp en raket från tomten. Den var till 2008. Jag inser att jag kommer befinna mig på samma ställe som förre årsskiftet.

Innan familjen åkte smälte vi tennhästskor för att kasta i en kastrull kallt vatten. Vi gör det varje nyår, för att spå det nya året i fikurerna tennet bildar när det träffar det kalla vattnet. Millpill var med också, och hon hade aldrig upplevt det tydligen. Kanske är det något man bara gör i Finland? Jag vet inte.Nu ska jag gå och packa med Good Charlotte i öronen. Nostalgi och minnen.
Som sagt: Vi ses nästa år.

Hejdå 2008.
Hej 2009.

Wonderland

Publicerad 2008-12-31 00:58:21 i Allmänt,

Om Prusiluskan promt vill ha ett litet barn
Så får hon ta ett annat barn än mig!
Hej svejs!

---

Jag tittade just på Alice i Underlandet med Walle (som inte har något med ovanstående att göra, jag vet). Vi fick ju en Disney-box med lite klassiker i julklapp (dock ej Lejonkungen!). Underbart!

Och jag måste säga att hela filmen är så sjukt pårökt så det är inte sant. Men jag älskar den!

Monkeysphere

Publicerad 2008-12-30 16:25:45 i Allmänt,

Jag läste just en artikel om folks Monkeysphere, vilket är det antal människor i sin omgivning man kan bry sig om. Forskare har räknat ut att maxantalet för dessa personer är 150. Låt mig citera för att förklara:

" It's like this: which would upset you more, your best friend dying, or a dozen kids across town getting killed because their bus collided with a truck hauling killer bees? Which would hit you harder, your Mom dying, or seeing on the news that 15,000 people died in an earthquake in Iran?

They're all humans and they are all equally dead. But the closer to our Monkeysphere they are, the more it means to us. Just as your death won't mean anything to the Chinese or, for that matter, hardly anyone else more than 100 feet or so from where you're sitting right now. "

Otorligt bra artikel. Jag tycker verkligen alla som ser det här borde åtminstonde läsa en del av den.
Läs hela artikeln här: http://www.cracked.com/article_14990_what-monkeysphere.html

Hej.

Publicerad 2008-12-29 11:28:25 i Allmänt,

Borta bra, hemma bäst. Så brukar det ju låta. Och jag måste nog hålla med. Men jag hade absolut inte haft något emot att stanna ett par dagar till i Kirppu.

En stuga, helt omgiven av skog och en massa snö. Och en sjö. Snöns tunga täcke gjorde allt så tyst och fridfullt. Så vackert. Jag mådde bra.

Jag får återkomma senare, eftersom jag måste stoppa något i magen.

<3

Publicerad 2008-12-22 17:19:15 i Allmänt,

Coldplay - Yellow
http://www.youtube.com/watch?v=hjYeDh7Qkqs

Look at the stars
Look how they shine for you
And everything you do
Yeah they were all yellow

I came along
I wrote a song for you
And all the things you do
And it was called yellow

So then I took my turn
Oh all the things I've done
And it was all yellow

Your skin
Oh yeah your skin and bones
Turn into something beautiful
D'you know you know I love you so
You know I love you so

I swam across
I jumped across for you
Oh all the things you do
Cause you were all yellow

I drew a line
I drew a line for you
Oh what a thing to do
And it was all yellow

And your skin
Oh yeah your skin and bones
Turn into something beautiful
Do you know?
For you i bleed myself dry
For you i bleed myself dry

Its true
Look how they shine for you
Look how they shine for you
Look how they shine for
Look how they shine for you
Look how they shine for you
Look how they shine

Look at the stars
Look how they shine for you
All the things that you do

Jobb jobb

Publicerad 2008-12-22 12:28:39 i Allmänt,


Ja, vad säger ni? Ser det inte hur bra ut som helst? :D

Nu sitter jag här på H&H och jobbar. Jag lägger för tillfället in sådana här kurser i kalenderiet. Ganska tråkigt som tidigare nämnt. Men det går att göra utan att ägna för mycket tanke åt det, mest klippa och klistra text. Så jag sitter och lyssnar på webbradion och filosoferar lite. :)

Söndag

Publicerad 2008-12-21 18:55:53 i Allmänt,

På vägen hem från Jesper stannade jag i Forum för att inhandla de allra sista julklapparna. Egentligen skulle jag sprungit runt inne i stan och letat efter ett par böcker, men det slapp jag eftersom pappa istället hade köpt sovsäckar. Haha.

Väl framme vid Forum inser jag att de har tagit bort de gamla blinkande skytarna med "Forum Nacka" som förut satt på höghuset. Jag måste säga att jag blev lite besviken. Jag trodde inte att de skulle ta bort de där legentariska skyltarna bara för att hela Forum blir ombyggt.

Trots det blev jag ganska snabbt glad igen när jag hittade Didos nya cd inne på Media Markt. Perfekt julklapp till pappa! Dessutom köpte jag ett par svarta foppatofflor till honom. Inne på Media Markt spelades julmusik för fulla muggar. Egentligen tyckte jag inte om det, men jag blev så glad när människorna runt omkring mig gick och nynnade med för sig själva. Tänk att julen verkligen glädjer folk så mycket!

Nu har jag suttit och slagit in alltihopa i brunt papper med snöre och rött lack. Tyvärr brände jag mig på lacket. Men vafan, det var det värt. Jag måste säga att jag sprang runt ganka länge och letade efter brunt inslagningspapper idag. Tillslut kom jag till The Old Picture Company, där en snäll kille skänkte mig en rejäl rulle av deras papper. Jetesnelt. :)

I morgonkväll bär det av mot Finland och Kirppu. Det ska bli hur underbart som helst! Så resten av kvällen går nog bara till packning och städning. I mogon har jag dessutom lovat mamma att jobba hela dagen innan vi åker till båten. Det lär bli tråkigt, men jag får ju pengar. Så det är värt det. :)


Walle: Jag vet vad du har i julklapp till mig.
Jag: Jaha... vadå?
Walle: The Killers nya cd!
Jag: Ja.. okejdå..
Walle: Yes!

Han log något enormt.

.

Publicerad 2008-12-20 03:40:47 i Allmänt,

Jag kommer förstöra det här också. Jag vet det.
Frågan är ju då:
Är det värt ett försök i alla fall eller är det bara waist of time?

Hur får man folk att förstå sådant man inte kan sätta ord på? För hur man än försöker förklara blir det bara fel. Fel fel fel.

Egentligen skulle jag vilja sätta mig och titta på Pocahontas nu. Men eftersom jag ska orka gå på Junibacken i morgon ska jag lägga mig. Vi ska se Pippi-föreställningen klockan tolv. Och man får bara åka sagotåget en gång! Annars kostar det tydligen 20 kronor extra.

Fail

Publicerad 2008-12-19 19:35:47 i Allmänt,

Jag: Okej, men då ses vi klockan tolv.. Var ses vi?
Huvan: ..... Vart ligger Junibacken?
Jag: ...... Jag vet inte...

(5 minuter senare)

Jag: Ja men det ligger bredvid Vasamuseet.
HuvaN: Jaha. Och Vasamuseet ligger..... ?
Jag: Ja, men det ligger .... eh......

Snipp,snapp, snut, så var skolan slut

Publicerad 2008-12-19 19:30:03 i Allmänt,

Mamma ville egentligen inte att vi skulle ha någon gran i år, med tanke på att vi ska åka till Finland på måndag. Men så ringde hon idag och sa att de sålde smågranar på Slussen. Så jag åkte dit och köpte en gran som gick mig ungefär till bröstkorgen. Nu står den här hemma, lite halvt pyntad. Jag får lov att fortsätta i morgon. :)

Jag träffade HuvaN i morse på tunnelbanan. Och som vanligt kollade alla lite snett på oss när vi började babbala på. HuvaN var tydligen jätteglad för det hade stått en massa roliga saker i Sthlm City idag. Vi bestämde också att vi ska åka till Junibacken i morgon. Det blir mysigt. ^^

Skolavslutningen i kyrkan idag var faktiskt också mysig. Otroligt nog. Och danstvåorna dansade till Apocalypticas Nothing else matters. Det var jetebraa. ( :

Nu återstår bara frågan: Vad ska jag göra ikväll?

Fredag

Publicerad 2008-12-19 11:31:34 i Allmänt,

Igår bakade jag, mamma och Walle julgodis. Hur mysigt som helst! Jag pysslade en del också och så tittade Walle och jag på Bamse i trollskogen. Dessutom lyssnade vi på Cornelis Vreeswijk. ^^

Nu när jag vaknade för någon timme sedan var det helt tyst i huset. Underbart. Jag tog en lång dusch och ringde sedan Tetta, som behövde hjälp med iTunes och överföring av musik till iPoden. Walle hade lämnat ett glas nypressad juice till mig och jag genast sörplade i mig. Mums! :) Jag lallade runt en stund i morgonrocken och undrade vad jag skulle klä på mig. Utan framgång.

Och sedan plötsligt, när jag sitter som bäst och funderar på vad jag vill äta till lunch, stormar Walle och David in genom dörren. Suck. Och så var den morgonen förstörd.

Det blev ett hektiskt matlagande. David var, som vanligt, alldeles för speedad. Makaronerna blev överkokade, min korv sprack nästan och baconen blev bränd. Herregud.

Idag slutar jag skolan. Känns lite konstigt. Bussen går om 25 minuter.

Halleluja.

EOS <3

Publicerad 2008-12-18 15:38:51 i Allmänt,

Alltså. Jag älskar EOS-gruppen. Jag älskar EOS-gruppen.

(Här är en liten del av den under dagen idag. Sjukt ful bild egentligen, men jag älskar den.)


Det är ganska konstigt egentligen hur så slumpmässigt utvalda människor kan bli en så otroligt mysig grupp. Jag ville verkligen inte gå hem idag. Jag ville inte lämna klassrummet, ta av mig sockorna och sätta på mig skorna och bära iväg alla saker som hört till oss under de här två veckorna. Det gick likson alldeles för snabbt nu i slutet. Plötsligt var föreställningen över och allt vi jobbat så hårt för var förbi. Och i morgon slutar vi skolan.

Gud vad jag låter sorglig nu. Såklart jag är skitledsen för att allt bara tar slut nu. Men samtidigt är jag så lycklig för att det hela blev så bra. Och då tänker jag inte bara på föreställningen, utan sammanhållningen i gruppen och att alla kom så himla bra överens.

Vi hade julklappsutdelning idag också. Alla (förutom Simon och Matilda) hade med sig ett litet paket, som blev randomutdelat så alla fick något litet. Jag hade med mig ett litet jättesött paket. ^^ Som för övrigt innehöll en liten fingerdocka av en apa. Den fick Pauline. :D Jag fick Siris paket: komdomer! Haha! xD

     

Jag har faktiskt hur mycket som helst att skriva. Och hur mycket bilder som helst att ladda upp. Men jag tror varken att jag orkar eller att ni orkar titta på dem. ( :

.

Publicerad 2008-12-18 07:20:32 i Allmänt,

Down, down, down
We keep on falling

---

Igår när jag kom hem mådde jag så sjukt dåligt. Efter föreställningen (som för övrigt gick hur bra som helst!) fick jag sprängande huvudvärk och visste inte riktigt var jag skulle ta vägen. Och efter att ha bytt en tröja på Marimekko åkte jag hem och slocknade dirket, med kläderna på, i sängen. Mamma väckte mig för en timme sedan, vid klockan sex, och då hade jag fortfarande både kläder och smink på mig. Det betyder att jag har sovit totalt 14 timmar inatt. Fjorton timmar.

När jag nyss berättade det för Walle sa han:
-  Vad bra för dig!
Är det verkligen det? ...

Om mamma inte väckt mig hade jag utan tvekan sovit ett par timmar till. Men jag bestämde mig för att gå upp, eftersom jag inte kände att jag borde sova mer, och duschade tills varmvattnet tog slut. Och medan jag står i duschen inser jag att jag har sovmorgon idag. Dock inte så länge, men fortfarande sovmorgon.

Så här sitter jag nu, och har en Maija Vilkkummaa-låt på hjärnan. Klistrar in den här tillsammans med översättning. (Och som jag antagligen nämn innan blir låten inte alls det samma på svenska som på finska. Det är ungefär som att översätta en underbar låt från engelska. Det blir fel.)

Mailja Vilkkumaa - Lastehoitaja

Prinsessa kaunis nukkuu pitkään                              Vackra prinsessan sover länge
sitä ei paina huolet mitkään                                        hon har inga problem som trycker
se kruunu päässään aina kulkee                               med kronan på huvudet hon alltid går
muut ovet aukoo ja ne sulkee                                     de andra dörrarna öppnas och stängs

Kunnes totuus kerran viiltää:                                        Tills sanningen en gång kyler:
eihän kaikki ookaan kultaa mikä kiiltää                    allting är visst inte guld som skiner
ja nekin pettää jotka ensin nuolee                               och även de som först slickar förräder
prinsessa suree ja hukkuu ja kuolee                          Prinsessan sörjer coh hon dör
sen pituinen se ja se siitä                                              Snipp, snapp, snut, så var sagan slut

Ja kaikki lapset ne huutaa: ää                                      Och alla barnen de skriker: ää
ei näin voi loppuu tää                                                     det kan inte sluta såhär
ei näin huonon sadun kanssa kukaan voi elää             med en sån här dålig saga kan ingen leva
sen täytyy selviytyy                                                          hon måste klara sig
ja pelastuksen syy                                                           och räddningens mening
on rakkaus                                                                     är kärleken
kun sen kohtaa niin on onnellinen                                  när man möter den är man lycklig               
Onnellinen                                                                      Lycklig
Ikuisuuden                                                                     För alltid
Kaikkihan tietää sen                                                       Det vet alla

Lastenhoitajaa ei kukaan halaa                                   Ingen förstås barnskötaren
sen rakkain lähti eilen salaa                                         Hennes älskade åkte igår i helmighet
ja se ei tätä ikävää jaksa kantaa                                  och hon klarar inte av att bära denna saknad
pian se lähtee kohti rantaa                                            snart går hon mot stranden
eikä koskaan enää palaa                                              och kommer aldrig mer tillbaka

Ja kaikki lapset ne huutaa: ää                                      Och alla barnen de skriker: ää
ei näin voi loppuu tää                                                      det kan inte sluta såhär
ei näin huonon sadun kanssa kukaan voi elää             med en sån här dålig saga kan ingen leva
sen täytyy selviytyy                                                          hon måste klara sig
ja pelastuksen syy                                                           och räddningens mening
on rakkaus                                                                     är kärleken
kun sen kohtaa niin on onnellinen                                  när man möter den är man lycklig               
Onnellinen                                                                      Lycklig
Ikuisuuden                                                                     För alltid
Kaikkihan tietää sen                                                       Det vet allaHalleluja

Publicerad 2008-12-16 22:44:09 i Allmänt,

Var och såg Twilight med Jessica och LisaFisa. Helt jävla underbar. Grät också som ett as. Vet inte riktigt varför, men tårarna bara forsade ner! Jag har egentligen inte så mycket att säga om filmen. Men jag tycker verkligen man ska ha läst boken innan man ser den. Och Edward är inte så jävla snygg som alla säger. Det är charmen.

När jag kom hem ville jag bara dansa. Och trippa omkring. Jag vet inte varför, men jag var bara så otroligt glad! Fick faktiskt ett par sneda blickar av mamma som pratade om jobb i telefon och jag hoppade omkring till Vivaldi.

Och nu är jag bara allmänt jobbig, sådär så det börjar bli lite för mycket. Jag vill bara att mamma ska gå och lägga sig så jag kan gå ner och kolla på Titanic som går på trean. Mamma dampade verkligen på mig när jag satte mig för att kolla på den. Så när hon sover kan hon inte säga något. Mihihih. ^^

Fyfan vad jag onte orkar med mig själv just nu. Jag vill bara hoppa omkring, och samtidigt bara ligga i en liten hög på golvet. Springa ut naken och göra en kullerbytta på gräsmattan, eller öppna alla luckor i min chokladkalender och kasta chokladbitarna på Walle som ligger och sover. Eller sätta på Mozart jättehögt, så alla blir jättesura. Eller bara ligga och stirra i taket i min säng. Bada bastu och kasta jättejättemycket bad tills jag inte kan andas. Alltså, jag kan komma på hur många saker som helst! Bara jag slipper mej själv ett tag.

Måndag

Publicerad 2008-12-15 22:35:48 i Allmänt,

Tror ni jag lämnade in min engelska idag eller? ... Icke. :D (och det var ungefär vad jag tänkte för en vecka sedan också)

Idag satte vi ljus och körde igenom hela föreställningen med EOS-gruppen. Det blir verkligen hur bra som helst. Fast vi har fortfarande lite att jobba på. :) I mrogon blir det två grupper som redovisar och sedan kör vi på onsadg. I morgon blir det också Twilight med Jessica och LisaFisa. :D

I lördags var btw Michélsens här och pysslade och åt middag. Vi har sådana årliga pyssel med olika familjer. Stjärnkvistarna bakar vi bröd med, Marta och Lotten bakar vi lussebullar med, och med Camilla (moster) bakar vi julgodis. Så det är mycket som ska in. Här är i alla fall några av de små saker vi gjorde i lördags. :)

Mina två små tomtar jag gjorde :)


Lisas söta tjejtomte ^^


Idas rockband :D


Jörgen gjorde en rocksångare till Idas band :D

Marie-kexet

Publicerad 2008-12-14 22:38:36 i Allmänt,

Pappa kom just och frågade:
-  My, har du någon kjol jag skulle kunna få låna?
Han och några till ska klä ut sig till tjejer på jobber på tisdag. Lennart fyller tydligen år och det blir en jävla stohej. Pappa fick en kjol, ett vitt linne och ett par tantstrumpbyxor att låna. Dessutom har han lånat en blond peruk av Jörgen. Hans... Hennes namn är Marie-kexet. xD

I morgon blir det genrep med EOS-gruppen. Wunderbar. ^^ Gruppen är så himla härlig och vårt projekt kommer äga ut allas på onsdag när vi ska redovisa! Har massor med saker jag ska ta med så det blir en jobbig morgon. Dessutom tänkte jag försöka skriva klart den där engelskagrejen jag skulle lämnat in förra veckans fredag. Så jag kanske kan lämna in den i morgon?

Såg ny Bond idag också med Jesper. Den var bra. :)

Dagens:

NR 1

HuvaN säger (22:27):

       Alltså My. Det är fan bara jag som skriver här. Du hänger ju inte med

HuvaN säger (22:27):

       Vårt förhållande saknar kommunikation

NR 2

HuvaN säger (22:32):

       jag vet att du kommer skjuta skallen av mig om jag ringer. Men det är lugnt. Kan jag göra det?

My - !! I've got a virus, don't accept any files from me säger (22:32):

       nej då skjuter ja skallen av dej

^^

Publicerad 2008-12-10 23:16:37 i Allmänt,(YES! Lyckades ladda upp tomtarna! :D)

Satt i alla fall och limmade och sydde ihop tre små tomtar som jag ska ge till mormor och Pelle i julklapp. (OCh jag som skulle göra klart engelskagrejen som skulle lämnats in i fredags.) Walle skulle göra två tomtar också, men ahn tröttnade ju ganska snabbt. x) OCh när jag satt där och höll på, åt en lussebulle och drack mjölk, lyssnade på mysig musik, så kändes allting bara så jävla najs. Jag kände mig faktiskt genuint glad. Och det må jag säga, det var länge sedan.

Hela glad-feelingen byggdes väl upp också under dagen i och med projektet och Coldplay. Hela dagen har bara varit helt underbar!

Tänk om man alltid fick gå runt och vara såhär glad? Då skulle världen inte vara så tråkig längre. :)

Det var som när jag kom hem från Emma när jag färgade håret sist. Jag missade ju bussen och kom försent till middagen för jag fick gå hem. Det var så jävulskt kallt, jag hade jättebråttom, och jogga är alldeles var ju alldeles för jobbigt. Så jag hoppsade hela vägen hem. Hoppsade. Och då kände jag mig sådär glad. Faktiskt lycklig.
Väl hemma, berättade jag om min hemfärd och hon svarade:
-  Ja. Allting blir ju faktiskt mycket roligare om man hoppsar.

Dagens citat

Publicerad 2008-12-10 22:57:08 i Allmänt,

Jag pratar i telefon med HuvaN, och tar på måfå upp min fina Spidermanchokladkalender och tittar på den och säger:

-  Alltså jag köpte en choklad kalender för att jag ville äta choklad varje dag... Men chokladen är så jävla äcklig!

Huvan garvar utan luft i ett par minuter. Ett par minuter. No shit.

.

Publicerad 2008-12-10 20:15:53 i Allmänt,

Konversation som nyss ägde rum.

Mamma: Jag har också massor med pengar.
Walle: Datapengar eller cash?

!!!

Publicerad 2008-12-10 12:12:22 i Allmänt,

Alltså. Jag dör nu. Seriöst.

Andas.

Coldplay kommer hit den 22 augusti. På LisaFisas födelsedag.

Fatta att jag kommer dö om jag inte får biljetter. Ska fan köpa typ fem stycken. Dom släpps i morgon.

Herregud.

(Cp inlägg. Jag vet.)

Jag dör nu.Waah.

Alltså.

Hejdå.

MÄMIÄ

Publicerad 2008-12-09 23:39:26 i Allmänt,

I min familj har vi kommit på att chokladbollar är så tråkigt att äta, för de är så stora och liksom.. otympliga. Så vi bakar istället chokladkorvar!

Chokladkorvar till EOS-gruppen! :D

Sms från HuvaN

Publicerad 2008-12-09 23:13:09 i Allmänt,

Mamma:
-  Släck lampan när du går och lägger dig.
-  Vilken lampa? Nejmne titta, hade vi en sån också. Men oj vad mörkt det blev. Hoppsan nu gick jag in i väggen också. Vem pratar jag egentligen med? Jag praatar med mig själv förstås. Alltså jag är helt otroligt.
-  Suck...

Fatta att hon verkligen pratar högt för sig själv också. Alltså förlåt HuvaN för att jag lägger upp det här. Men vafan.
Hahahah.

Tisdag

Publicerad 2008-12-09 21:00:31 i Allmänt,

Idag var det hur mysigt som helst på projektet. Vi spånade iväg massor och kom på hur mycket bra idéer som helst! Så i morgon jobbar vi fram en röd tråd och ett schema över vem som ska göra vad och så. :) Och eftersom vi jobbade så hårt under förmiddagen och de som går kör skulle ha rep efter lunch, spenderade vi eftermiddagen med att mysa till det i vårat "hemklassrum" och rigga upp en Nintendo Wii till projektorn som sitter i taket. Sedan var det bara att kreppa kontrollen och köra några rondor golf och baseball. :D (förutom Linn då, som somnade ^^)

Projektet den här terminen är alltså med Estetiska orienteringen. Igår fick vi de dokumentärfilmen Mio, som handlar om en killes liv under tre år, som kom till SVerige när han var 8 år. Jättebra film verkligen. Efter filmen fick vi skapa en frågeställning, som vi sedan ska utgå ifrån och göra en föreställning av. Igår kändes det här ganska jobbigt, men efter idag tror jag det kommer bli hur bra som helst. :)

Ralle som spelar golf :D
(Sjukt dåligt bild med mobilkameran, jag vet. Men jag var tvungen att fota det. :D)


Och jag har visst lovat att baka chokladbollar till morgondagens fika. Bäst att jag sätter igång i tid. :P

Dagens

Publicerad 2008-12-08 23:25:20 i Allmänt,

Projektet började idag. Asnajs. Och nu sitter jag och snackar med HuvaN i telefon. Detta oändliga samtal. Haha. Vad samtalet än gäller så tar det hur jävla lång tid som helst att prata klart. Nu var det tydligen ett emergecy call, och det enda hon snackar om e hur jävla glad hon är. Haha. Lol. :P

På baletten idag fick vi göra diagonaler till jullåtar, å sedan fick vi massage på slutet av lektionen. Supermysigt. ^^

Dagens

Publicerad 2008-12-06 11:31:10 i Allmänt,

Tights, randiga knästrumpor, skrikblå minishort och en röd tjocktröja med en bamse på magen.

Hejhopp

Publicerad 2008-12-05 09:02:33 i Allmänt,Ja. Här har ni grunden till en av de andra bilderna till mitt projekt. Det blev en del udda bilder, haha. Och jag ska alltså bara använda benen på den här, och inte mitt fina ansiktsuttryck. xD

Halleluja, +44.

Publicerad 2008-12-04 14:07:36 i Allmänt,This isn't just goodbye
This is I can't stand you
This is where the road
Crashed into the ocean
It rises all around me
And now we're barely breathing
A thousand faces we'll choose to ignore

Curse my enemies forever
Lets slit our wrists and burn down something beautiful
This desperation leaves me overjoyed
With fading lights that lead us past the lives that we destroyed
Please understand

Bildprojekt

Publicerad 2008-12-04 13:36:01 i Allmänt,


Ja. Här har ni ett utkast till mitt projekt i bilden som vi håller på med nu. Nu äntligen känns det som att min idé är vettig och går att genomföra. Först hatade jag ju bara uppgiften och ville inte ha något med den att göra. Fast det var jag ju tvungen att ha. Så det var bara att bita ihop, och här sitter ja nu.

Lalalaa. Snart kommer ElinPelin tillbaka från fikat med sin mamma och då ska jag hjälpa henne med spanskan. Reflexsiva verb. Mm, mämiä. Sedan blir det utvecklingssamtal och öppet hus för skit93:orna. Jiihaa!

Nu du Max ska jag kolla vad den där låten heter som du ska lära dig på trummor åt mig. Om den inte är för svår. (: Och det är två Mustasch-låtar, Forever Begins Today och I Am Not Agressive. Stört bra. :D

Pling

Publicerad 2008-12-04 07:17:41 i Allmänt,(skitbild, jag vet)
Byggde ihop den här ljusstaken nyss. ^^ Varmluften gör så att änglarna åker runt runt och plingar med sina pinnar på grejerna på sidorna. Helt underbart ljud. Nu är känns det verkligen (och hörs!) att det är jul.

Dagens

Publicerad 2008-12-03 22:29:55 i Allmänt,

Sa nyss godnatt till Walle och han undrade vad jag skulle göra nu. Jag funderade lite och sa:
-  Jag borde göra engelska... fast jag orkar inte.
Walle svarar då:
Jo My! Du måste! För det är bättre att du gör den idag än i morgon! Gör din engelska nu!
Det var precis vad jag sa till honom igårkväll om hans spanskaläxa.

Så alldeles nyss när mamma ropade något svarade jag bara att jag inte hörde och att jag gjorde engelska. Då hör jag Walle ropa från sitt sovrum, som han har dörren stängd till:
-  Bra My!!

GulleWalle. <3
Han kan verkligen konsten att både förhöja och förpesta sinnet.

Run for cover or die

Publicerad 2008-12-03 20:37:46 i Allmänt,

Jag hatar den här dagen. Rakt igenom.

---

I hate to be in love
I don´t like being fine
When I´m at worst
Is when I really feel alive
And I can´t stand to see
You happy people smile
Cause I´m a killer
I would love to make you cry

Bring Me Everyone
I need to hurt someone
I´ll give you love, then I turn you down
My work here, it´s done

They say I´m psycho
And should be put behind bars
That I am damaged
And my soul is full of scars
You shiny people
You should never come this far
Cause I´m a killer
I got murder in my heart

Bring Me Everyone
I need to hurt someone
I´ll give you love, then I turn you down
My work here, it´s done

Ringing bells in the sky
Is this the bringer of light
No, you fools, it is I
Run for cover or die

Bring Me Everyone
I need to hurt someone
I´ll give you love, then I turn you down
My work here, it´s done

Matteprov

Publicerad 2008-12-02 10:10:17 i Allmänt,

Vi hade "test hour" alldeles nyss, som varje tisdag. Eller fest hour som jag och Millpill säger. Och jag kan ju säga att jag festade verkligen sönder. Trots det gick det nästan lika dåligt som i lördags.

Dessutom är jag nästan lika ful som i söndags idag. Fast då med gummistövar.

Förlåt ni som inte fattar. (:

Nu blev det kvällen!

Publicerad 2008-12-01 22:37:09 i Allmänt,Too blind to know your best.
Hurrying through the forks without regrets.
Different now, every step feels like a mile.
All the lights seem to flash and pass you by.

So how's it gonna be?
When it all comes down you're cycling trivialities.

---

Sitter nu och pluggar matte med José González och mamma som spelar saxofon i bakrunden. Väldigt mysigt med mammas saxofonspelande. Det var ett par år sendan man hörde det. :) Men jag börjar först nu förstå vad det här med derivata verkligen handlar om. Känns hur bra som helst, trots att provet är i morgon. Borde i alla fall klara VG. Annars blir jag sur. Om jag hade gjort läxorna under terminen hade jag kunnat ligga på MVG. Men icke.

Och jag öppnade första luckan i min fina chokladkalender idag. ^^ Det är Spiderman på! :O Köpte en med Wall-E på till Walle. Haha. :D (tyvärr har jag ingen bild på den)

 

Första december

Publicerad 2008-12-01 12:59:21 i Allmänt,

Ja. Nu var det december och officiell jul.

Gårdagen var ju kanske inte riktigt den bästa dagen i mitt liv. Eller vad säger du HuvaN?

Om

Min profilbild

My

Här skriver jag om allt och inget. Ibland mycket, ibland lite. Ibland inget alls.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela